ФОКУС бр. 35 / FOCUS No. 35

- Неколку збора пред да почнеме
- „Немаме време за одмор а камо ли…“
- Вести- Милошевски Петар, Крцковски Тихомир
- „Бубачките во Скопје“
- Смртта на Насер
- Есенско прашање број еден: издавате ли соба?- Градимир Здравковиќ
- Грст идеи за драмските писатели
- Појдов на горе – Појдов на долу- М. Зорбоски
- Од се по малку и за секого
- Збогум Jim:
- Збор два за фестивалите- Горан
- >>Крозби, стил, неш и јанг<<
- You dont have to cry
- Suite Jody blue eyes
- Wooden sinps

ФОКУС бр. 35 / FOCUS No. 35